ΚΚΕ: Αντίθετο με κάθε ρύθμιση που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους με τη θεωρία των δύο άκρων

Η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος για την Ισοτιμία και την Χειραφέτηση των Γυναικών τη
Φώτο Αρχείου / Η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος για την Ισοτιμία και την Χειραφέτηση των Γυναικών της ΚΕ

Το ΚΚΕ είναι αντίθετο με κάθε ρύθμιση που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους με τη θεωρία των δύο άκρων, είναι επίσημη πολιτική της ΕΕ η εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού και με βάση αυτή ήδη έχουν απαγορευτεί Κομμουνιστικά Κόμματα και Κομμουνιστικές Νεολαίες σε χώρες της Ευρώπης, τόνισε η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την Τετάρτη το βράδυ στην ΕΡΤ τη ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους όρους συμμετοχής των κομμάτων στις εκλογές. 

Σημείωσε ότι πρέπει να ξεκαθαρίζεται ο ναζιστικός χαρακτήρας της εγκληματικής οργάνωσης και των καταδικασμένων για τη ναζιστική εγκληματική τους δράση. Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να αποδεχτεί κάθε φορά να ελέγχεται το πρόγραμμα και η δράση του από τον Άρειο Πάγο για να πάρει μέρος στις εκλογές.

Για τις εκλογές υπογράμμισε ότι το ζητούμενο είναι να βγει δυνατός ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ και αδύναμη η επόμενη κυβέρνηση. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...