ΚΚΕ: Να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι εξής:

Δευτέρα 4 Απρίλη

  • – Στην Κάτω Αχαΐα, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση με ομιλήτρια, την Ελένη Λάτα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.
  • – Στην Παραμυθιά, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση –συζήτηση στην «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων-Καρκαμίσι». Ομιλητής θα είναι ο Δώρης Δήμας, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • – Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση –συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Φιλιατών. Ομιλητής θα είναι ο Λαέρτης Ρέγκας γραμματέας της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Φιλιατών.

Τρίτη 5 Απρίλη

  • – Στη Ζάκυνθο, συγκέντρωση με ομιλητή, το Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 10 Απρίλη

  • – Στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., στην παλαιά Λαχαναγορά, συγκέντρωση με ομιλητή, τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 13 Απρίλη

  • – Στο Μεσολόγγι, συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση με ομιλητή, τον Θανάση Χαστά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...