ΚΚΕ: Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή

Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, και φασιστοειδή του AZOV - Πέμπτη 7 Απριλίου 2022
Φώτο Αρχείου / Ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy, και φασιστοειδή του AZOV – Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι,, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο twitter. 

Ντροπή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει την σημερινή παρουσία – μέσω τηλεδιάσκεψης – του προέδρου της Ουκρανίας στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Σε μια κακοστημένη παράσταση ξεπλύματος της αντιδραστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, προκειμένου να καθαγιάσουν την ευρωατλαντική προπαγάνδα που εμφανίζει μέχρι και τους ναζί ως «μαχητές της ελευθερίας», εξελίχθηκε η ομιλία του Β. Ζελένσκι.

Οι μάσκες κυριολεκτικά έπεσαν, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που συμμετείχαν σε αυτή την κακόγουστη φάρσα, όταν μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο πήρε το λόγο ένας «ομογενής» ο οποίος «συμμετέχει στην άμυνα» της Μαριούπολης μέσα από το ναζιστικό «Τάγμα Αζόφ», όπως ο ίδιος δήλωσε!

Αυτά είναι το φασιστοειδές της Ουκρανίας που μίλησαν στην Ελληνική Βουλή

Φασιστοειδές του AZOV της Ουκρανίας στην Ελληνική Βουλή - 07/04/2022

Για την ιστορία αυτοί ήταν παρόντες

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, καθώς και εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...