ΚΚΕ: Ψέμα, συκοφαντία και αυταρχισμός από την κυβέρνηση για να εφαρμόσει την βάρβαρη πολιτική που καταπατά κάθε δικαίωμα του λαού

ΚΚΕ - Περισσός
Φώτο Αρχείου / Η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό – Αττική

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό σημειώνει:

«Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φορτώσει στον λαό νέα εξοπλιστικά πακέτα πολλών δισ. για να υπηρετήσει τους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, την ίδια ώρα το “ταμείον είναι μείον” για τα λαϊκά νοικοκυριά και εν προκειμένω για τους αγρότες, που ξεκληρίζονται από το υψηλό κόστος παραγωγής, την αβάσταχτη φορολογία, την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ.

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης επιστρατεύει και τον ύπουλο “κοινωνικό αυτοματισμό”, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι οι αυξημένες τιμές των προϊόντων σημαίνουν και μεγαλύτερα έσοδα για τους αγρότες, κρύβοντας ότι είναι οι εμποροβιομήχανοι, οι αλυσίδες τροφίμων και τα supermarkets, αυτοί που τσεπώνουν τη διαφορά απ’ την τιμή στο χωράφι και το ράφι και όχι οι αγρότες.

Εκεί, βέβαια, που ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο συκοφάντησης των αγώνων, ήταν όταν παρομοίασε τις μαζικές κινητοποιήσεις των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ με “ληστεία”, αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το ψέμα, τη συκοφαντία, τον αυταρχισμό, για να εφαρμόσει μια βάρβαρη και αντιδραστική πολιτική, που καταπατά κάθε δικαίωμα του λαού και της νεολαίας».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...