ΚΚΕ: Συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες είναι οι εξής:

Τετάρτη 23 Μάρτη 

– Στη Ρόδο, η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ιστιαία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συζήτηση όπου θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 24 Μάρτη

– Στη Χαλκίδα, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε συγκέντρωση στην πλ. Ταχυδρομείου (πίσω από τα δικαστήρια).

Σάββατο 26 Μάρτη

Στην Κάρυστο, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στις 7 μ.μ., σύσκεψη συζήτηση για την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καρύστου.

Κυριακή 27 Μάρτη

– Στα Χανιά, η Τομεακή Οργάνωση διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 7 μ.μ, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...