ΚΚΕ: Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εκπομπή MEGA MAG

Κουτσούμπας

Να θεωρηθούν άκυρες όλες οι απολύσεις που έγιναν το Μάρτιο και αγγίζουν τις 40 χιλιάδες, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπας, στην εκπομπή Mega Mag.

Για την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων, επισήμανε ότι με το μέτρο αυτό ανοίγει ο δρόμος για καταπάτηση λαϊκών δικαιωμάτων, με τον κορονοϊό να αποτελεί το πρόσχημα. Ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συνάθροιση σε εργασιακούς χώρους παραγωγής, στα σούπερ μάρκετ και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως είναι άλλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που χρειάζονται ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία. “Θέλει ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας που έχει βρεθεί σε διάλυση με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, γιατί έκλεισαν νοσοκομεία, έκλεισαν κέντρα υγείας, δεν έγιναν οι απαραίτητες προσλήψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, έχουν μείνει κλειστές εκατοντάδες ΜΕΘ στην Ελλάδα, απ’ τις λίγες που υπάρχουν, ενώ χρειάζονταν τουλάχιστον για άλλες επιδημίες απλές, τις εποχικές γρίπες, 3000 ΜΕΘ για παράδειγμα, εδώ ούτε 550 δεν υπάρχουν”, όπως τόνισε.

Παρακάτω αναλυτικά η συνέντευξη :

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...