ΚΚΕ: Συσκέψεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού, με σκοπό να σημάνει συναγερμός ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δίνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις.

Οι συσκέψεις που προγραμματίζονται γι’ αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι εξής:

Τετάρτη 13 Απρίλη

  • Στο Μεσολόγγι, συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.
  • Στη Λήμνο στις 8 μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης βουλευτής του ΚΚΕ.

Πέμπτη 14 Απρίλη

  • Στις 7:30 μ.μ., στο Λαϊκό Στέκι της πλατείας Ταραμπούρα της Πάτρας, σύσκεψη των ΚΟΒ της περιοχής της ΤΕ Αχαΐας. Θα μιλήσει, ο Παναγιώτης Μελάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 15 Απρίλη

  • Στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, στις 7 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ ΛΑΡΚΟ του ΚΚΕ με θέμα: «Ανταγωνισμοί, πόλεμος, εμπλοκή της Ελλάδας. Η κυβερνητική πολιτική για τη ΛΑΡΚΟ και οι επιπτώσεις όλων αυτών στους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ. Πολιτική Συγκέντρωση στην Πλατεία Νίκαιας, με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.
  • Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, συγκέντρωση των ΚΟΒ της πόλης, της ΤΕ Ηλείας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής του ΚΚΕ.

Σάββατο 16 Απρίλη

  • Στο Ηράκλειο, στις 6 μ.μ. εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα: «‘‘Νέο’’ ΕΣΥ- φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών μας», στην Ανδρόγεω, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος τη ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Καβάλας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανώνουν σύσκεψη – συζήτηση, το Σάββατο 16 Απρίλη, στις 7μμ, στην αίθουσα του κινηματογράφου «OSCAR». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής.

Κυριακή 17 Απρίλη

  • Στις 11:30 π.μ. στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας, στο καφέ «Πέρασμα», συγκέντρωση των ΚΟΒ της περιοχής της ΤΕ Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Τρίτη 19 Απρίλη

  • Στην Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ. στο (Θέατρο Σαρακινάδου) συγκέντρωση με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...