ΚΝΕ: 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων στο Πάρκο Τρίτση

48o Φεστιβάλ ΚΝΕ -ΟΔΗΓΗΤΗ - 10 Αθλητικό CAMP - 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων στο Πάρκο Τρίτση

Η χθεσινή βραδιά στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον ήταν ξεχωριστή. Εκεί, στο θεατράκι του πάρκου, πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων της ΚΝΕ, η μεγάλη επιτυχία του οποίου σηματοδοτεί την αναβάθμιση της ενασχολησης της ΚΝΕ με τα μαχητικά αθλήματα και βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για τη συνέχεια. Το 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων της ΚΝΕ διεξάγεται στα πλαίσια του 10ου Αθλητικού CAMP, του 48ου Φεστιβάλ της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.

Για περίπου 4 ώρες, 45 αθλητές διαφόρων ηλικιών από τους 14 συλλόγους που συμμετείχαν στο τουρνουά, έδιναν φιλικούς αγώνες πυγμαχίας, Kick Boxing και Muay Thai. Όλοι πάλεψαν για τη νίκη, όμως στο τέλος ο κριτής σήκωνε τα χέρια και των δύο, και έτσι όλοι μαζί έστελναν το μήνυμα του τουρνουά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, υπέρ του αθλητισμού και της μαχητικής στάσης στη ζωή.

Καθώς οι αθλητές με τους προπονητές τους εναλλάσσονταν στο ρινγκ, όσοι συναθλητές τους δεν πραγματοποιούσαν «ζέσταμα», τους παρακολουθούσαν και τους εμψύχωναν, ενώ δεκάδες νέοι και νέες περνούσαν από την κερκίδα, πολλοί από τους οποίους για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά αυτά τα αθλήματα από κοντά. Νεώτεροι αθλητές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τους αγώνες των πιο «προχωρημένων», ελπίζοντας να φτάσουν κι αυτοί στο επίπεδο τους.

Ξεχωριστή σημασία είχε για όλους η παρουσία στον χώρο του Τουρνουά δύο πολύ μεγάλης κλάσης αθλητών πυγμαχίας, με παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό τους, της Χριστίνας «Μέδουσας» Λιναρδάτου και του Μιχάλη Αρναούτη – «Mighty Mike», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από αθλητές, προπονητές και κοινό.

Τους αθλητές και τους συλλόγους καλωσόρισε πριν την έναρξη των αγώνων ο Αντώνης Κωσταδήμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Όπως ανέφερε, η συγκεκριμένη διοργάνωση «είναι εγχείρημα που θέλαμε από καιρό να πραγματοποιήσουμε, τα καταφέραμε φέτος και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Υποσχέθηκε ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους συλλόγους και τα μαχητικά αθλήματα, ενώ ευχήθηκε καλή υγεία στους αθλητές και επιτυχία στους ατομικούς και συλλογικούς στόχους τους.

Αμέσως μετά το καλωσόρισμα, όλοι οι σύλλογοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, ενώ κάθε αθλητής και αθλήτρια, μετά τη συμμετοχή του παραλάμβανε έπαινο.

Αρκετούς από τους αγώνες διαιτήτευσε ο ολυμπιακός κριτής πυγμαχίας, Βαγγέλης Μπουγιούκας.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2ο Τουρνουά, ευχόμενοι να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο και με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Φυσικά, όλοι προσκλήθηκαν να δώσουν το «παρών» στις τριήμερες εκδηλώσεις του 48ου φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που ξεκινούν την Πέμπτη στο Πάρκο Τρίτση.

48o Φεστιβάλ ΚΝΕ -ΟΔΗΓΗΤΗ - 10 Αθλητικό CAMP - 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων στο Πάρκο Τρίτση

Αναλυτικά οι σύλλογοι που συμμετείχαν:

Silverback Gorilla, Καλλίμαχος, Rama Camp, Τίγρης Αγίων Αναργύρων, Πρόμαχος, Φοίνιξ, Ηλισιακός, EFL, Ηρακλής Αγίων Αναργύρων, Balcan Bear, Περσέας, Fighting Global Team, Evolution boxing Team, Arena Fighting Team.

Πηγή: ΚΝΕ

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...