ΚΝΕ: Διαμαρτυρία την Τρίτη στην πρεσβεία των ΗΠΑ για την επίσκεψη Μπλίνκεν

(φωτό αρχείου)

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 21 Φλεβάρη, στην πρεσβεία των ΗΠΑ, η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, με αφορμή την επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, κι ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος ακριβώς από την έναρξη του πολέμου. 

Το σημείο συνάντησης είναι το Πάρκο Ελευθερίας στις 7 μ.μ.

«Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ιμπεριαλισμού έρχεται για να συναντηθεί τόσο με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη όσο και με τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ενίσχυση της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, με την αποστολή όπλων και τη χρησιμοποίηση των βάσεων που βρίσκονται στη χώρα μας. Ετσι “εγκαινιάζεται” ο 4ος Στρατηγικός Διάλογος ΗΠΑ – Ελλάδας που ξεκίνησε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και υλοποιείται επί ΝΔ!», σημειώνει στην ανακοίνωση – κάλεσμα η ΚΝΕ.

«Δυναμώνουμε τον αγώνα μας: Για τερματισμό της συμμετοχής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγεται στα εδάφη της Ουκρανίας. Για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Για να κλείσουν οι ξένες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα. Κανένας φαντάρος ή στέλεχος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έξω από τα σύνορα. Για την αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, ΝΑΤΟ – ΕΕ, με τον ελληνικό λαό πραγματικά στην εξουσία. Δυναμώνουμε τη συμπόρευση με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, στους μαζικούς φορείς, στις εκλογικές αναμετρήσεις του επόμενου διαστήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...