Κορονοϊός- Κυβέρνηση: Εξακολουθούν να φταίνε οι πολίτες – Ένταση ελέγχων, καμία ενίσχυση στο ΕΣΥ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας
Φώτο Αρχείου / Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας / Πηγή: Eurokinissi

Τους πολίτες έδειξε και πάλι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας ως υπεύθυνους για το εάν και το πότε θα πραγματοποιηθεί η άρση του lockdown, κατά την ενημέρωση των συντακτών.

Ο κ. Πέτσας, ενημέρωσε για την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Β. Ελλάδα και ανακοίνωσε…ένταση των ελέγχων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “οι πολίτες σε πολλές περιοχές επιδεικνύουν πολύ πιο χαλαρή συμπεριφορά απ’ ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες. Η χαλαρή συμπεριφορά όλων μας θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καθυστέρηση της οριζόντιας άρσης του lockdown. Η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα:

1. Κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, ενώ ανοιχτές παραμένουν οι πύλες της Κακαβιάς, των Ευζώνων και της Νυμφαίας.

2. Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι στη Βόρεια Ελλάδα, τόσο στις μετακινήσεις των πολιτών, όσο και στους χώρους εργασίας”.

Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι τεράστιες, το σύστημα Υγείας είναι μια ανάσα πριν την κατάρρευση και η κυβέρνηση πιστεύει ότι φταίνε οι πολίτες ακόμη και εν μέσω καραντίνας έχοντας περιοριστεί σημαντικά οι μετακινήσεις και τα …”κορονοπάρτι των πλατειών”.

Η κυβέρνηση είναι πλέον ανίκανη να πείσει τον ελληνικλό λαό, ότι νοιάζεται για την υγεία του, αφού εκεί που πρέπει να πάρει ΧΘΕΣ μέτρα, αρνείται πεισματικά.

Αυτό ανέδειξαν σήμερα εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους που με συμβολικό τρόπο ζήτησαν απ΄την κυβέρνηση να αυξήσει τα δρομολόγια των ΜΜΜ, να επιτάξει ιδιωτικά λεωφορεία.

Για ακόμη μία φορά, εκτεθειμένοι…

Δείτε ακόμα...