Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή των Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο
Πηγή: Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή των Οινοφύτων, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα από το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), από το 54ο χλμ έως 57ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου στον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το εν λόγω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, έως τον Α/Κ Μαλακάσας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τα Οινόφυτα, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τον γειτονικό κόμβο (Α/Κ Οινόης) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα μεταβαίνουν στον προορισμό τους.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...