Κύπελλο Ελλάδας Πόλο Γυναικών: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 8-11

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / FINAL-4 / ΟΣΦΠ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI)

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης κατέκτησε ακόμη ένα τίτλο αυτή την φορά το κύπελλο Ελλάδας.

Στο 1ο οκτάλεπτο η εξέλιξη δεν προμήνυε αυτό που τελικά θα ακολουθούσε. Η Βουλιαγμένη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 5-1. Η ομάδα του Ολυμπιακού αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 7-5 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 3ο οκτάλεπτο η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με τις ερυθρόλευκες να πετυχαίνουν ένα σερί 4-0 και να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ. Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε γκολ παίζοντας καταπληκτική άμυνα και έφτασε τελικά στην επικράτηση με 11-8. Αυτό ήταν το 3ο κύπελλο για τον Ολυμπιακό στην σύντομη ιστορία του θεσμού , ενώ η Βουλιαγμένη το έχει κατακτήσει μία φορά.

Το επόμενο ραντεβού των δύο καλύτερων ομάδων του γυναικείου πόλο θα είναι οι τελικοί του πρωταθλήματος που διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-1, 7-5, 8-9, 8-11

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 2, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Τσουκαλά 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...