Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει δηλαδή μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό(!)»

Γυναίκες Αστυνομικοί - ΟΔΟΣ - Νέα Σμύρνη
Πηγή: Eurokinissi

Τ’ ακούσαμε κι αυτό από την Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό…» και ειπώθηκε από τα χείλη του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου!

Αυτή η απίστευτη δήλωση του υπουργού απογείωσε τα όσα έως τώρα κυβερνητικά …επιχειρήματα έχουν ακουστεί για τη διάδοση του κορονοϊού.

Χρειάστηκαν 20 μήνες στην κυβέρνηση για να παραδεχθεί ότι τα ΜΜΜ είναι πηγή διασποράς τους κορονοϊού. Χρειάστηκαν 15 μήνες για να παραδεχθεί το ανάλογο για τους χώρους δουλειάς. Θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι συμβαίνει και στα σχολεία των τμημάτων με 25 μαθητές, όπως φυσικά συμβαίνει και στην αστυνομία!

Αίσθηση, επίσης, προκαλεί ο ισχυρισμός του υπουργού ότι τα σώματα ασφαλείας είναι κρίσιμες υπηρεσίες που δεν πρέπει να ισχύσει η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Σε αντίθεση, μάλλον, με τους υγειονομικούς γιατρούς που είναι εμβολιασμένοι κατά 95% και είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πανδημία.

Υποστήριξε, λοιπόν, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις συγκεκριμένες ομάδες που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους» πως αν οι ένστολοι «τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα» διότι «οδηγεί σε μια σειρά από κενά που θα δημιουργηθούν σε κρίσιμες υπηρεσίες του κράτους».

Φαίνεται πως για την κυβέρνηση δεν είναι κρίσιμες υπηρεσίες τα δημόσια νοσοκομεία που είναι ξανά στο «κόκκινο» και οι αναστολές δημιούργησαν επιπλέον κενά υγειονομικών!

Δείτε ακόμα...