Λ. Κανέλλη: Η χώρα γίνεται στόχος αντιποίνων με την εμπλοκή της στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις

Την εμπλοκή της χώρας μας, με ευθύνη της κυβέρνησης, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ με την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα, όπου σήμερα έβαλε με πυροβόλο εναντίον 2 μη επανδρωμένων αεροχημάτων, κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό και τη χώρα που καθίσταται στόχος αντιποίνων. 

Κατήγγειλε ακόμα τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, που έχει σκοτώσει στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε 4 μήνες, περισσότερα παιδιά από όσα έχουν σκοτωθεί τα τελευταία 4 χρόνια στις συγκρούσεις ανά τον κόσμο. 

Αναφέρθηκε ακόμα στις συμβάσεις που έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με τις ΗΠΑ με τις οποίες υπάγονται απευθείας Έλληνες στρατιωτικοί στον στρατό των ΗΠΑ. 

Τέλος, κατήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης για τη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων κι ενώ δεν υπάρχει το απαραίτητο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ούτε και ο αναγκαίος εξοπλισμός, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έχουν απαξιώσει τα νοσοκομεία, προς όφελος των ιδιωτικών.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...