Λ. Κανέλλη: Η εκμεταλλευτική κοινωνία αφήνει τους αδύναμους στην ιδιωτική πρωτοβουλία

Η εκμεταλλευτική κοινωνία αφήνει τους αδύναμους στην, πάσης φύσεως και μορφή, ιδιωτική πρωτοβουλία  τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Αντένα με αφορμή τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Σημείωσε ότι η προστασία του παιδιού πρέπει να γίνεται με ευθύνη του κράτους και πρόσθεσε στην Αττική για 1.000 κρατικά ιδρύματα και δομές υπάρχουν μόλις 13 κοινωνικοί λειτουργοί!

Αναφερόμενη στη βία κατά των γυναικών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, τόνισε ότι βια δεν είναι μόνο η σεξουαλική αλλά είναι και στη δουλειά, στο χαμηλότερο μεροκάματο, στον τρόπο αντιμετώπισης. 

Μίλησε για υποκρισία από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε του πλειστηριασμούς και η ΝΔ κάνει τις εξώσεις. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφεύγει τις ευθύνες του όταν έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τους αγώνες κατά των πλειστηριασμών που ήταν η μεγαλύτερη προστασία των τραπεζών. 

Για την ακρίβεια τόνισε πως ότι δίνουν στους καταναλωτές τα έχουν πάρει από τους καταναλωτές τόσο για τα τρόφιμα όσο και για την ενέργεια. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...