Λ. Κανέλλη: Οι εργαζόμενοι να εκφράσουν την οργή τους ενισχύοντας το ΚΚΕ

Λιάνα Κανέλλη - ΚΚΕ

Η συζήτηση περί συνεργασιών δικαιώνει 300% το ΚΚΕ, υπογράμμισε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του Κόμματος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη». 

«Έχω ζήσει κυβέρνηση ”πρώτη φορά αριστερά” και είδα τους ΑΝΕΛ να πανηγυρίζουν ως ”πρώτη φορά αριστερά”. Έχω ζήσει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ. Έχω ζήσει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ μέσα. Έχω ζήσει Παπαδήμο με όλα τα κόμματα», είπε, εξηγώντας πως τα άλλα κόμματα «δεν διαφωνούν στο ΝΑΤΟ, δεν διαφωνούν στον ΟΟΣΑ, δεν διαφωνούν στην ΕΕ, δεν διαφωνούν που έχουμε την Frontex στα σύνορα, δεν διαφωνούν επί της ουσίας με τις Πρέσπες, δεν διαφωνούν με την οικονομική πολιτική, δεν διαφωνούν με την σωτηρία των τραπεζών». 

Υπογράμμισε επίσης πως η κυβέρνηση ανοχής είναι ένα αστικό τερτίπι.  «Από πότε η ανοχή είναι πρόοδος;», σημείωσε.

Η Λιάνα Κανέλλη εκτίμησε ότι το ΚΚΕ θα είναι η έκπληξη των εκλογών. Ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους να εκφράσουν την οργή τους απέναντι σε αυτούς που τους έφεραν  σε αυτή τη θέση. 

Με αφορμή την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη, υπογράμμισε τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που άφησαν να σέρνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία εάν είχε τελεσιδικησει θα είχε κλείσει το θέμα. Συμπλήρωσε πως ο ναζισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία και παλεύεται καθημερινά, ενώ αναρωτήθηκε πόσο αντισυστημικό είναι ένα κόμμα που έχει κάνει 120 ερωτήσεις στη Βουλή υπέρ των εφοπλιστών.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...