Λ. Κανέλλη: Το ΚΚΕ δεν θα πουλήσει τις ψήφους του λαού

Το ΚΚΕ είναι το πιο αξιόπιστο κόμμα, όποιος το ψηφίσει θα ξέρει ότι μετά τις εκλογές δεν θα χαρίσει και δεν θα πουλήσει την ψήφο του σε κανέναν, θα τη σεβαστεί και θα την αξιοποιήσει για να αμυνθεί απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα που έρχεται, θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού που θα αγωνίζεται για Υγεία, Παιδεία κλπ. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Η ψήφος στο ΚΚΕ σήμερα είναι επαναστατική στάση απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, πρόσθεσε και επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ που δεν σκοπεύει να δώσει ανοχή ή στήριξη στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το επιχείρημά του να αναλάβει τις ευθύνες του το ΚΚΕ και να δώσει ανοχή για να μην έρθει ξανά η «δεξιά» είναι έωλο, από τη στιγμή που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη κυβέρνηση έφερε τη «δεξιά» και μάλιστα τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ. 

Ερωτηθείσα για την προσφυγή του Τζήμερου στον Άρειο Πάγο κατά του ΚΚΕ, σημείωσε ότι είναι γραφικός και παίζει το παιχνίδι του αστικού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕ, η οποία επιτρέπει τις σβάστικες αλλά όχι τα σφυροδρέπανα.  

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...