Λ. Νικολάου – Αλαβάνος: Το ΚΚΕ είναι με τον λαό, δεν το ευχαριστούν βιομήχανοι και εφοπλιστές

Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ΚΚΕ

Τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα είναι η πυξίδα του ΚΚΕ, δεν έχει δεσμεύσεις, δεν το ευχαριστούν βιομήχανοι και εφοπλιστές για τις υπηρεσίες του, τόνισε ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Λευτέρης Νικολάου –  Αλαβάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Star Κεντρικής Ελλάδας».

 Αναφερόμενος στα ενισχυμένα ποσοστά του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι δυναμώνει το ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων,  ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για κατάργηση του ΦΠΑ και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα βασικά είδη, στα καύσιμα και στην Ενέργεια.  

Υπογράμμισε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει λύσεις από την ανασύνθεση της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι γίνεται μια προσπάθεια με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ να «ξεπλυθεί» για τα όσα έπραξε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση. Θύμισε ότι στελέχη αυτού του χώρου ως υπουργοί έφεραν 3ο μνημόνιο, ματωμένα πλεονάσματα, αύξηση της φορολογίας στους επαγγελματίες, στενότερο δέσιμο της χώρας με το ΝΑΤΟ με νέες βάσεις που έπειτα επικύρωσε η ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι οι καλύτεροι χορηγοί της ΝΔ, σημείωσε, καθώς ψήφισαν τα περισσότερα αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...