Λ. Νικολάου – Αλαβάνος: Το ΚΚΕ συγκεντρώνει όλο και περισσότερες δυνάμεις

Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα αποδοκιμασίας μιας συγκεκριμένης πολιτικής, τόνισε ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, μιλώντας στο «Mega».

Σημείωσε ότι ο κόσμος αποδοκίμασε τους παγωμένους μισθούς, την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, τη συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στην οποία είναι συνένοχη η κυβέρνηση και άλλα κόμματα.

Ο Λ. Νικολάου – Αλαβάνος τόνισε ότι το ΚΚΕ συγκεντρώνει και συσπειρώνει όλο και περισσότερες δυνάμεις και αυτό φαίνεται και από τις εθνικές εκλογές και τις περιφερειακές και τώρα από τις ευρωεκλογές.

Υπογράμμισε ότι αντί να ψάχνει ο ελληνικός λαός κάποια νεκρανάσταση ή κάποια ανασύνθεση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, που έχει μεγάλες ευθύνες, γιατί αυτός έφερε την κυβέρνηση της ΝΔ πέρυσι με 41%, γιατί ψήφισε το βασικό πυρήνα των στρατηγικών της νομοσχεδίων, να συναντηθεί αύριο, που οι βραχνάδες και τα προβλήματα θα είναι εδώ, με το ΚΚΕ το οποίο με τις νέες δυνάμεις που έχει, θα αποτελέσει πολλαπλασιαστή των κινητοποιήσεων για αυτά που έχουμε σήμερα ανάγκη.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...