Λ. Ράζου: Αντιπολίτευση προς όφελος των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μπορεί να κάνει μόνο το ΚΚΕ

Ράζου ΚΚΕ

«Ουσιαστική αντιπολίτευση προς όφελος των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μπορεί να κάνει μόνο το ΚΚΕ και γι’ αυτό πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατό και στις κάλπες στις 25 Ιούνη», τόνισε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Η Λουίζα Ράζου είπε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί θετικό βήμα «που μας δίνει αισιοδοξία ότι θα επικοινωνήσουμε με περισσότερους ανθρώπους  που συζήτησαν μαζί μας το προηγούμενο διάστημα, για να αποφασίσουν να κάνουν το βήμα στις 25 Ιούνη, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

Σημείωσε ότι ο λαός μπορεί να αναγνωρίσει στο ΚΚΕ μια πραγματική αντιπολίτευση και να εκφράσει τα συμφέροντά του με μία συμπόρευση με το ΚΚΕ

Η Λ. Ράζου τόνισε ότι η ΝΔ έχει αντιλαϊκό πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσει και είπε ότι τα άλλα κόμματα που ανακάλυψαν ότι χρειάζεται «να κάνουν αντιπολίτευση» πρέπει να πάρουν θέση σε αυτό το πρόγραμμα.

Υπογράμμισε ότι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι δεσμευμένοι στις στρατηγικές κατευθύνσεις της αντιλαϊκής πολιτικής και συμπλήρωσε ότι ορισμένες μικροδιαφορές που έχουν στο μείγμα δεν κάνουν τη διαφορά. «Τη διαφορά την κάνει η πολιτική του ΚΚΕ», επισήμανε προσθέτοντας ότι το Κόμμα είναι απέναντι σε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, είναι  ικανό να ασκήσει αντιπολίτευση, να μπει μπροστά σε αγώνες για να έχουν οι εργαζόμενοι κατακτήσεις, για να ανοίξει ο δρόμος στην προοπτική.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...