ΛΑΕΔ: Στα υπόγεια είναι η θέα για τους φαντάρους

Το κτήριο της ΛΑΕΔ-Στρατός

Οι συνθήκες για τους φαντάρους που υπηρετούν στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα είναι τουλάχιστον υγειονομική βόμβα. Παρότι τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, τηρούνται, όλα αυτά ακυρώνονται το βράδυ όταν οι Στρατιώτες, Ναύτες και Σμηνίτες πρέπει να κοιμηθούν σε έναν υπόγειο θάλαμο ασφυκτικά γεμάτο, χωρίς καν τις τυπικές αποστάσεις, πόσο μάλλον σε συνθήκες κορoνoϊού, με πλημμελή αερισμό και φωτισμό.

Ακόμα και ο χώρος που μπορείς να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να φας είναι στο υπόγειο, χωρίς παράθυρα και φυσικό φως και με το ζόρι να είναι 30τ.μ. καθώς απαγορεύεται στους οπλίτες θητείας να βρίσκονται σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Λέσχης.

Σε πρόταση προς την διοίκηση να ανοιχτεί μεγαλύτερη αίθουσα για να μπορούμε να φάμε σαν άνθρωποι, και να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, η απάντηση ήταν να καθαρίσουμε μια αίθουσα -η οποία σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιηθεί από τα μέλη. Ουσιαστικά μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για τον καλύτερο και ασφαλέστερο στρατωνισμό των οπλιτών θητείας, που εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην παραμεθόριο.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...