Λάρισα: Ακόμα ένα επεισόδιο στο φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με φασιστικές ψήφους

Βασίλης Χαλβατζούλης

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει γέφυρες με το εκλογικό ακροατήριο φασιστικών μορφωμάτων, αξιοποιώντας «κρίκους» από τον χώρο τους αποκαλύπτεται καθημερινά.

Έτσι, στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται ο Βασ. Χαλβατζούλης να φωτογραφίζεται μαζί με το δήμαρχο Λάρισας Απ. Καλογιάννη (στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (προερχόμενο από τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛΒασ. Κόκκαλη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα στις 11/5.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασ. Χαλβατζούλης βρισκόταν στα χρυσαυγίτικα ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές του 2014 και τις βουλευτικές του Ιανουαρίου 2015.

Αυτό που επιβεβαιώνεται περίτρανα αυτές τις μέρες είναι ότι η αντιμετώπιση των φασιστικών μορφωμάτων είναι υπόθεση της οργανωμένης συλλογικής πάλης, με την απομόνωσή τους παντού, να μη βρίσκουν τόπο για να χύσουν το δηλητήριό τους. Ο αγώνας αυτός περνάει και από τις κάλπες, με την ενίσχυση του ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που στέκεται με συνέπεια και αδιάλλακτα απέναντι στους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Ο συγκεκριμένος σε άλλη φωτογραφία, από την ίδια συγκέντρωση, φαίνεται αγκαλιά και με τον Αλ. Τσίπρα.

Πηγή: 902.gr

Δείτε ακόμα...