ΛΑΡΚΟ: Συναυλία αλληλεγγύης την Πέμπτη 29 Ιούλη στη Λάρυμνα

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5) τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τις φωνές και την ορχήστρα των Γιώργου Mαργαρίτη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Kανέλλου, Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

«Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε να συνεχίζει αυτή να λειτουργεί, να μην απολυθεί κανένας και όταν μας έρθει η ώρα να πάρουμε τη σύνταξή μας, να μας καταβληθεί ο μόχθος που δικαιούμαστε, που έχουμε αποκτήσει με σκληρή δουλειά, με πολύ αίμα και ιδρώτα».

Στην συναυλία αλληλεγγύης θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διευρύνεται η αλληλεγγύη από Σωματεία και φορείς

Στο κάλεσμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης ανταποκρίνονται ήδη πολλά Σωματεία, ενώ ο κατάλογος διευρύνεται συνεχώς.

Σε αυτό το πλαίσιο, Σωματεία της Αττικής καλούν στη συναυλία στις 29 Ιούλη.

Εξάλλου, κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην συναυλία αλληλεγγύης απευθύνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας. 

Δείτε ακόμα...