Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Εντοπίστηκε νεκρός 15χρονος σε καρότσα φορτηγού

Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
Φώτο Αρχείου / Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή / Πηγή: Eurokinissi

Το νεκρό σώμα ενός ανήλικου μετανάστη αντίκρισαν στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό που μετέφερε ποδήλατα.

Μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα ενός φορτηγού που μετέφερε ποδήλατα, το Λιμενικό πραγματοποίησε έλεγχο και πράγματι διαπίστωσ ότι υπάρχει ένας ανήλικος μετανάστης, ηλικίας περίπου 15 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού. Όπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού.

Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πηγή: CNN

Δείτε ακόμα...