Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας: Προσάραξη τουριστικού σκάφους “MOODY BLUES” στο Αργοστόλι

Φάρος Αγίων Θεοδώρων, Αργοστόλι, Κεφαλλονιά - Κυκλικό οικοδόμημα, που βασίζεται σε 20 λευκούς κίονες δωρικής αρχιτεκτονικής και ο πύργος του έχει 8 μ ύψος. Χτίστηκε όταν ο Κάρολος Νάπιερ (Charles Napier) ήταν διοικητής της Κεφαλονιάς
Φώτο Αρχείου / Φάρος Αγίων Θεοδώρων, Αργοστόλι, Κεφαλλονιά

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για προσάραξη του Επιβατικού – Τουριστικού (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφους “MOODY BLUES” N. Πειραιά 10479, στη θαλάσσια περιοχή φάρου Αργοστολίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα Ρ/Κ και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το “MOODY BLUES”, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους. Το ανωτέρω Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κεφαλληνίας, με τη συνδρομή του Ρ/Κ και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: HCG

Δείτε ακόμα...