Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας – Πάτρας: Συλλήψεις 7 ατόμων για προσπάθεια παράνομης εξόδου από τη χώρα

Λιμένας Πάτρας
Φώτο Αρχείου / Λιμένας Πάτρας / Πηγή: ΟΛΠΑ

Σε συλλήψεις συνολικά 7 ατόμων προέβησαν οι λιμενικές αρχές Ηγουμενίτσας και Πάτρας για προσπάθεια παράνομης εξόδου από τη χώρα, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα ή με πλαστά.

Αναλυτικά:

Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων

Στη σύλληψη τεσσάρων καθώς και του 41χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του φορτίου τους τέσσερα άτομα, τα οποία στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο.

Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας
Φώτο Αρχείου / Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας / Πηγή: Eurokinissi

*****

Λιμενική Αρχή Πάτρας: Συλλήψεις 3 ατόμων

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 27, 48 και 40 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν οι 48χρονος και 40χρονος, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με την συνέργεια του 27χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Με πληροφορίες από Φωνή ΛΣ, HCG.GR

Δείτε ακόμα...