Λιμενικό: Άλλοι τέσσερις συμπολίτες μας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα

ΕΚΑΒ - Λιμενικό
Πηγή: Eurokinissi

Άλλοι τέσσερις συμπολίτες μας ανασύρθηκαν από το Λιμενικό χωρίς τις αισθήσεις τους χθες από παράκτιες περιοχές της χώρας. Τα περιστατικά αφορούσαν στη Σύρο, την Κεφαλονιά, την Κορινθία και το Αίγιο. Την προανάκριση έχουν αναλάβει τα αρμόδια Λιμεναρχεία.

Ερμούπολη Σύρου

Ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης η Λιμενική Αρχή Σύρου για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Ερμούπολης ν. Σύρου. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 82χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Ληξούρι Κεφαλονιάς

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Ληξουρίου ν. Κεφαλληνίας, 81χρονη. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ”ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ” Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Άγιου Θεόδωροι Κορινθίας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, 81χρονη. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Ακόλη Αιγίου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΑΚΟΛΗ”, 63χρονος. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας / Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: hcg

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...