Λιμενικό: Διακομιδές ασθενών από νησιά

Σκάφος του Λιμενικού
Φωτο Αρχείου

Διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης πραγματοποιήθηκαν σήμερα από την Σκόπελο, την Κύθνο, την Σαμοθράκη και τη Μύκονο με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, μια 87χρονη μεταφέρθηκε με το Ε/Π – Τ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» από το λιμάνι Λουτρακίου Γλώσσας Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου και ένας 68χρονος από το λιμένα Μέριχα Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου με περιπολικό σκάφος ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ..

Επίσης ένας 61χρονος μεταφέρθηκε από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μια 14χρονη από το λιμάνι Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ».

Επίσης τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε ότι αλιευτικό σκάφος σημαίας Ιταλίας, πρόκειται να προσεγγίσει το λιμάνι Ηρακλείου και να αποβιβάσει 59χρονο ασθενή, μέλος του πληρώματος. Ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η Λιμενική Αρχή απαγόρευσε τον απόπλου του αλιευτικού μέχρι την αποκατάσταση της σύνθεσης του πληρώματός του.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...