Λιμενικό: Εκδόθηκε ο πίνακας υποψηφίων στις Σχολές

Γυναίκα Λιμενικός

Από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες να μελετήσουν και τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των ΠΚΕ, επισημαίνει το Αρχηγείο.
Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ikanoipke2020@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) που θα λάβουν από τα Εξεταστικά Κέντρα των στρατιωτικών σχολών ΣΣΕ – ΣΝΔ- ΔΑΕ- ΣΣΑΣ-ΣΜΥ, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...