Λιμενικό: Στους 5 οι θάνατοι λουόμενων χθες σε Εύβοια – Θήρα – Αττική – Ζάκυνθο

Λιμενικοί - Αιγαίο - Καθαρισμός βυθού - Κυκλάδες - Από παλιότερη δράση του Λιμεναρχείου Τήνου - 2019
Φώτο Αρχείου / Από παλιότερη δράση του Λιμεναρχείου Τήνου – 2019

Οι θάνατοι λουόμενων συνεχίζονται. Τελευταία περιστατικά είχαμε χθες στις παραλίες Λουτρών Αιδιψού, Λιαννή Αμμόσι Πετριών Κύμης, Καλαμάκι – Μπελέση Ζακύνθου, Βάρκιζας Αττικής και Καμαρίου Θήρας. Το Λιμενικό έχει αναθέσει τις προανακρίσεις στις οικίες Λιμενικές Αρχές.

Παραλία Λουτρών Αιδηψού Ν. Εύβοιας: 85χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Ν. Εύβοιας, 85χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

*****

Παραλία “ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣΙ” Πετριών Κύμης: 52χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣΙ” Πετριών Κύμης , 52χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλιβερίου Εύβοιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης .

*****

«ΚΑΛΑΜΑΚΙ -ΜΠΕΛΕΣΗ» Ζακύνθου: 81χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΑΚΙ -ΜΠΕΛΕΣΗ» Ζακύνθου, 81χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Παραλίας “ΚΑΜΑΡΙΟΥ” ν. Θήρας: 43χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΚΑΜΑΡΙΟΥ” ν. Θήρας , 43χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

*****

Παραλία Βάρκιζας Αττικής: 76χρονη χωρίς τις αισθήσεις της

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Βάρκιζας, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 76χρονη.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Βάρκιζας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...