Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές εισέβαλαν σε κτίριο όπου στεγάζονται τηλεοπτικά κανάλια

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι παρήγγειλε άλλα 35 εκατ. δόσεις του εμβολίου Pfizer/BioNTech, που πρόκειται να παραδοθούν εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2022, ενώ στη χώρα περίπου το 88% των πολιτών άνω των 16 ετών έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση και περίπου το 77% και τις δύο.

Σήμερα επίσης πολλές δεκάδες ανθρώπων που αντιτίθενται στους περιορισμούς και στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά της Covid-19 εισέβαλαν σε ένα κτίριο του Λονδίνου που στεγάζει πολλά βρετανικά ειδησεογραφικά κανάλια. Καθώς εκατοντάδες αντιεμβολιαστές έκαναν πορεία στη βρετανική πρωτεύουσα, κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν από την ασφάλεια στο κτίριο της εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων ITN όπου γυρίζονται τα ειδησεογραφικά προγράμματα των καναλιών ITV, Channel 4 και Channel 5. Συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν και, σύμφωνα με το ITV, τα έβαλαν με έναν παρουσιαστή.

Η αστυνομία ανέφερε μόνο ότι οι διαδηλωτές στη συνέχεια έφυγαν από το κτίριο. «Διαφωνούμε με τα μαζικά τεστ με την αμφιλεγόμενη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) και με τον εμβολιασμό των παιδιών», εξήγησε μια διαδηλώτρια, η 40χρονη Νάταλι, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μιλούν παρά μόνο για τους νεκρούς της Covid. Δεν ανέφεραν όμως παρά μόνο έναν νεκρό από τα εμβόλια», εκτίμησε ένας άλλος διαδηλωτής που δήλωσε ότι ονομάζεται «Ντιν Κορόνα».

Δείτε ακόμα...