Λουίζα Ράζου: Ο λαός να στηρίξει αποφασιστικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για να πάρει δύναμη και ελπίδα

Επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του ΚΚΕ ότι η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή ήταν μια κοκορομαχία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που δεν αφορούσε στα λαϊκά προβλήματα, τόνισε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή της «Ναυτεμπορικής».

Όπως σημείωσε, τα δύο κόμματα, έβγαλαν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα για να εγκλωβίσουν το λαό σε αυτό το κάλπικο δίλημμα. Στον αντίποδα, επισήμανε η Λ. Ράζουν, το ΚΚΕ αποκάλυψε ότι αποτελεί μια διαφορετική φωνή.

Όσον αφορά το ζήτημα των παρακολουθήσεων, η Λ. Ράζου κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για επιλεκτική ευαισθησία, καθώς τόσο ως κυβερνήσεις αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση αμφότεροι, δεν έθεσαν θέμα δημοκρατίας όταν παρακολουθείτο το ΚΚΕ από το 2016 έως το 2022. Ακόμα, κατήγγειλε το θεσμικό πλαίσιο των παρακολουθήσεων, με το οποίο όλες οι κυβερνήσεις έχτισαν το δόγμα «ουδείς εξαιρείται».

Σχετικά με την ακρίβεια, η Λ. Ράζου τόνισε ότι οι προϋποθέσεις για να ενταθεί υπήρχαν πριν τον πόλεμο και αυτός τις επιτάχυνε. Αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης είπε ότι η υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος δεν γίνεται με επιδοματική πολιτική, μιας και τα περίφημα pass είναι δυσανάλογα των αναγκών και των απωλειών του λαού.

Μιλώντας για τις εκλογές, κάλεσε τον λαό αποφασιστικά να στηρίξει τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ που είναι δύναμη για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...