Λουίζα Ράζου: Σκηνικό συγκάλυψης πραγματικών ευθυνών από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Λουίζα Ράζου: Σκηνικό συγκάλυψης πραγματικών ευθυνών από ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Λουίζα Ράζου: Σκηνικό συγκάλυψης πραγματικών ευθυνών από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ / ERT1

Το σκηνικό συγκάλυψης των πραγματικών ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη, που στήνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε, ο ελληνικός λαός με τις μαζικές κινητοποιήσεις του έδειξε ότι δεν ανέχεται να συγκαλυφθεί το έγκλημα και βάζει στο κάδρο των ευθυνών όλους όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.

Με αφορμή την μερική επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου, η Λ. Ράζου επισήμανε ότι όλοι οι παράγοντες που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη εξακολουθούν να είναι παρόντες και συγκεκριμένα η πολιτική της απελευθέρωσης και του ανταγωνισμού που τεμάχισε τον σιδηρόδρομο, επωμίζοντας στον λαό τα χρέη, αλλά δίνοντας παχυλές επιδοτήσεις στην «Hellenic train». 

Υπογράμμισε επίσης ότι προτεραιότητα της ΕΕ είναι οι εμπορευματικές μεταφορές για την αύξηση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων και όχι η εξασφάλιση ασφαλών, σύγχρονων μεταφορών, όπως μπορεί να γίνει, με αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Η Λουίζα Ράζου κάλεσε τον λαό να πετάξει μακριά την αντιλαϊκή πολιτική και να ενισχύσει το ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...