Μ. Παπαδόπουλος: Την επόμενη μέρα η χώρα θα διαθέτει πιο δυνατή, στρατηγική αντιπολίτευση

παπαδόπουλος κκε

Αν επιβεβαιωθεί το exit poll, εκτός από κυβέρνηση, «η χώρα θα διαθέτει και πιο δυνατή, πραγματική, στρατηγική αντιπολίτευση», τόνισε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στον «Alpha», μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων στοιχείων του exit poll.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ δεν αιφνιδιάστηκε από αυτή τη δυναμική, την έχει διαπιστώσει όλους τους προηγούμενους μήνες σε ένα κόσμο που έδωσε τη μάχη μαζί με το ΚΚΕ σε αγώνες, σε αρχαιρεσίες Σωματείων, σε μια μεγάλη διαδρομή, και συνειδητοποίησε ότι ο πραγματικός του αντίπαλος δεν είναι μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αντιμετώπισε συνολικότερα μια πολιτική που εκπορεύεται από την ΕΕ και την άρχουσα τάξη, προβληματίστηκε και πήρε θέση μάχης δίπλα στο ΚΚΕ.

Για την ενίσχυση της ακροδεξιάς σημείωσε ότι η κυρίαρχη πολιτική είχε μια ολόκληρη βεντάλια που γέμιζε αυτά τα ντεπόζιτα, από την ποινικοποίηση των μεταναστών στη λαϊκή συνείδηση, μέχρι τον αντικομμουνισμό «που δεν τον συναντήσαμε μόνο στη ΝΔ αλλά και στον επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Μαραντζίδη». Αναφέρθηκε ταυτόχρονα «στη στήριξη του συστήματος φανερή και κρυφή, αφενός με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να μην τελειώνει όλα αυτά τα χρόνια και αφετέρου με κάλπικες νομοθετικές ρυθμίσεις που απέδειξαν ότι μόνο πολιτικά, μόνο από το εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί να αντιμετωπιστεί το φασιστικό ρεύμα».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...