Μ. Συντυχάκης: Στις νέες εκλογές να ενισχυθεί πιο πολύ το ΚΚΕ που είναι αντίπαλο δέος στην κυβέρνηση

Συντυχάκης ΚΚΕ

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της εκλογικής αναμέτρησης με την ενίσχυση του ΚΚΕ σε ποσοστά και ψήφους, υπογράμμισε στην παρέμβασή του ο Μανώλης Συντυχάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στη «Ναυτεμπορική TV» το πρωί της Τρίτης 23 Μάη.

Πρόσθεσε πως και στις επόμενες εκλογές πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ γιατί είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση. 

Σχολιάζοντας την επιλογή να μη σχηματιστεί τώρα κυβέρνηση και να πάμε σε δεύτερη εκλογική μάχη, τόνισε ότι στόχος είναι να λεηλατηθεί η εργατική λαϊκή ψήφος και να εγκλωβιστεί στο πλαίσιο της αντιλαϊκής πολιτικής που θα εφαρμοστεί. Τα εκβιαστικά διλήμματα για σταθερή κυβέρνηση σημαίνει ότι η νέα κυβέρνηση θέλει να περάσει πάση θυσία τα νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης με το οποίο συμφωνούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Πρόσθεσε πως το πραγματικό δίλημμα για τον λαό είναι ή να δώσει  συναίνεση στην αντιλαϊκή πολιτική ή να ενισχύσει τη μόνη λαϊκή  αντιπολίτευση από την πλευρά των εργατικών συμφερόντων, δηλαδή το ΚΚΕ.

Συμπλήρωσε πως και το προηγούμενο διάστημα, είδαμε πως αντιπολίτευση δεν άσκησαν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ καθώς ταυτίστηκαν με την πολιτική της κυβέρνησης και ψήφισαν τα νομοσχέδια της ΝΔ, κατά 50% το πρώτο και κατά 70% το δεύτερο.  

Ο Μ. Συντυχάκης υπογράμμισε ότι πρέπει να ηττηθούν η αλαζονεία της ΝΔ που σέρνει σε δεύτερες εκλογές για να κλέψει ψήφους και έδρες, αλλά και εκείνες οι δυνάμεις που αποτέλεσαν σημαντικό φορέα συντηρητικοποίησης ανθρώπων τροφοδοτώντας την επικράτηση της ΝΔ και το 2019 και το 2023.

Υπογράμμισε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος και κάλεσε τον κόσμο που την περασμένη Κυριακή ταλαντεύτηκε αυτή τη φορά να δώσει εμπιστοσύνη και να ψηφίσει το ΚΚΕ. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...