Μάκης Παπαδόπουλος: Το ΚΚΕ θα είναι ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί

Μάκης Παπαδόπουλος: Το ΚΚΕ θα είναι ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί

Το ΚΚΕ θα είναι ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί, η οποία θα κινηθεί στις γνωστές ράγες που ματώνουν τον λαό, σημείωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο «MEGA».

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι ήδη μπροστά σε όλες τις μεγάλες μάχες που αφορούν συγκρούσεις με τις δεσμεύσεις της ΕΕ, συγκρούσεις με την πολιτική που βοηθάει την κερδοφορία του κεφαλαίου, στην υπεράσπιση των λαϊκών σπιτιών από τους πλειστηριασμούς, για την αύξηση των μισθών και τη μείωση της φορολογίας για τα λαϊκά στρώματα και τα προβλήματα της λαϊκής στέγης.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πει με κανέναν τρόπο «ναι» στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, στην πολιτική του εμπαιγμού του λαού που από τη μία τον ματώνουν και από την άλλη του δίνουν επιδόματα. Θα πει «ναι» στην οργάνωση της αντεπίθεσης απέναντι στην πολιτική που θέλει τη χώρα σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στην οργάνωση της στρατηγικής αντεπίθεσης του λαού.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...