Μανώλης Συντυχάκης: Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι μέρα μάχης για τον λαό με δυνατό ΚΚΕ

Η ψήφος του λαού στην κάλπη έχει τη δική της δύναμη και τα μηνύματα που έρχονται είναι πολύ αισιόδοξα για την ενίσχυση του ΚΚΕ, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Συντυχάκης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο ν. Ηρακλείου μιλώντας στη «Ναυτεμπορική» το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μάη.

Ερωτηθείς για την αποχή, σημείωσε ότι αυτή είναι λάθος επιλογή και όσοι τη σκέφτονται, πρέπει να ξέρουν ότι διαιωνίζουν ένα σύστημα βαρβαρότητας και τελικά απαλλάσσουν τα αστικά κόμματα που κυβερνούν από τις ευθύνες τους. Ο κόσμος να πάει να ψηφίσει, να τιμωρήσει εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν τσακίσει τη ζωή του, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των εκλογών, δεν είναι ποιος θα ηγηθεί της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης, αλλά το πόσο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, και αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ.

Υπενθύμισε ότι την τελευταία τετραετία, ψηφίστηκαν πάνω από 400 νομοσχέδια από την κυβέρνηση της ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζει το 50% και το ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει το 70%. Συνολικά, ψηφίστηκαν 200 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης και υπολείπονται άλλα 350 αντιλαϊκά μέτρα που θα ψηφίσει η επόμενη κυβέρνηση. Σε αυτή την κατάσταση, με όλα τα κόμματα να συμφωνούν, η μόνη δύναμη ανάσχεσης είναι το ΚΚΕ, υπογράμμισε. 

Για το αισιόδοξο μήνυμα των φοιτητικών εκλογών με την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής», σημείωσε πως ανέδειξε ότι η νεολαία δεν βολεύεται με τα λίγα, θέλει τα πολλά, θέλει να ζήσει το μέλλον της, και με αυτή την έννοια, το ΚΚΕ τούς δίνει την προοπτική, σημείωσε. Η νεολαία ξέρει πως για να έχει μόρφωση, επαγγελματικά δικαιώματα, δουλειά, πρέπει ν’ αγωνιστεί και γι’ αυτό το ΚΚΕ τούς λέει, ότι η επόμενη μέρα είναι μέρα μάχης για να διεκδικήσει ο λαός και οι νέοι τα δικαιώμάτά τους.  

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...