Μανώλης Συντυχάκης: Να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ που είναι δύναμη προοπτικής για τον λαό και τη νεολαία

Η «παροχολογία» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί μόνο θυμό και αγανάκτηση, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό Ηρακλείου, μιλώντας στην «ERT News» το απόγευμα της Δευτέρας, προσθέτοντας ότι έχουν το θράσος να εξαγγέλλουν ανάπτυξη για όλους, όταν έχουν σπείρει φτώχεια και εξαθλίωση στον λαό.

Ο Μ. Συντυχάκης ανέφερε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ομονοούν στο υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης με το οποίο, μέχρι το 2026, όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί θα προωθήσει αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, όπως τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα του 2,5%.

Αυτό σημαίνει περισσότεροι φόροι, εξήγησε ο Μ. Συντυχάκης, που θα πέσουν στην πλάτη του εργαζόμενου λαού, σημαίνει μείωση δαπανών σε Παιδεία, Υγεία και εκτέλεση των 700 χιλιάδων πλειστηριασμών.

Την ίδια ώρα, θύμισε ότι το ΚΚΕ κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα, προτάσεις νόμου και τροπολογίες για επαναφορά 13ου 14ου μισθού και συντάξεων, για κατάργηση των ειδικών φόρων, τις οποίες δεν αποδέχτηκε ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

Άρα επισήμανε ότι το δίλημμα δεν είναι ποιά κυβέρνηση θα συνεχίσει να τσακίζει τον λαό, αλλά αν ο λαός θα κάνει την έκπληξη να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, που είναι δύναμη ανάσχεσης της αντιλαϊκής πολιτικής και δύναμη προοπτικής για τον λαό και τη νεολαία.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...