Μαρία Κομνηνάκα: Δυνατό ΚΚΕ εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που κρίνεται η εφαρμογή τους

Την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ που εναντιώνεται στις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οποίες στηρίζουν και υλοποιούν και η κυβέρνηση της ΝΔ, μαζί με τη «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση» των άλλων κομμάτων, ανέδειξε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο «One». 

Ειδική αναφορά έκανε και στα «ματωμένα υπερπλεονάσματα», επισημαίνοντας τις δικαιολογίες της κυβέρνησης ότι δεν έχει λεφτά για αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων, ταυτόχρονα, όμως, μια χαρά δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για να πλέει η φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Στάθηκε και στην «κοκορομαχία» μεταξύ των κομμάτων σχετικά με το ύψος της φορολόγησης, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτουν τη συμφωνία τους με τη φοροληστεία και την ακρίβεια για τον λαό και με τις φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο.

Για αυτό, όπως εξήγησε, είναι κρίσιμο αν στις Ευρωεκλογές θα σταλθεί ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας όλων αυτών των πολιτικών που επιβάλλουν την ακρίβεια στον λαό και τον φτάνουν «στο αμήν» σε ό,τι αφορά τον μισθό. 

Υπογράμμισε, τέλος, ότι μπορεί να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που καταγράφει το Κόμμα, δυναμώνοντάς και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, αλλά και εκεί που «κρίνεται η εφαρμογή τους», εκεί που γίνεται η πραγματική αντιπολίτευση, στους δρόμους του αγώνα. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...