Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο ένας επιβάτης του Τσέσνα σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ

Νυχτερινές έρευνες Λιμενικού Σώματος - Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους με δύο νεκρούς το βράδυ της Δευτέρας στη ανοιχτά της Σάμου, στην θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Το αεροσκάφος τύπου Cessna 172 πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ στη Σάμο.
Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους με δύο νεκρούς το βράδυ της Δευτέρας στη ανοιχτά της Σάμου, στην θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Το αεροσκάφος τύπου Cessna 172 πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ στη Σάμο. (EUROKINISSI/ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΡΑΒΑΛΟΣ)

Το ζευγάρι Haim και Esti Garon ήταν οι δύο επιβαίνοντες, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, του ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Τσέσνα που κατέπεσε χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα IsraelHayom.com o Garon,  ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο Υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ, και μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη κατά του πρώην πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για θέματα διαφθοράς.

Ο Garon ωστόσο όπως αναφέρει η “JERUSALEM POST” δεν θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το αεροσκάφος, που ξεκίνησε από το Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο, αντιμετώπισε σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα, στη διαδικασία προσγείωσης και συνετρίβη.

Πηγή: ertnews.gr

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...