Με ισχυρό ΚΚΕ να μπει εμπόδιο στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών

Με ισχυρό ΚΚΕ να μπει εμπόδιο στην αδίστακτη πολιτική των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας που θα υλοποιήσει και η επόμενη κυβέρνηση, τόνισε ο βουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Κατσώτης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ. 

Σημείωσε ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου βασίστηκε στη νομοθεσία που έχουν διαμορφώσει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με βάση την οποία ο κόσμος χάνει τα σπίτια του ακόμα και για περιπτώσεις ελάχιστων οφειλών. Τόνισε ότι οι πλειστηριασμοί είναι κριτήριο ψήφου.

Χαρακτήρισε προεκλογικό πυροτέχνημα τα όσα υπόσχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αφού αποδέχεται ότι πρέπει να γίνονται οι πλειστηριασμοί και επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τουλάχιστον 25.000 πλειστηριασμοί.

Για τους συνταξιούχους υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με επιδόματα προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο τους αντί να ικανοποιήσει το αίτημά τους για ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις με ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου επί ΣΥΡΙΖΑ που διατηρεί η ΝΔ.

Για την απεργία των εκπαιδευτικών τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης και με την «ατομική αξιολόγηση» είναι η κατηγοριοποίηση των σχολείων.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...