Μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη

Σε ένα απέραντο ποτάμι που απλώθηκε και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκε η τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οργή λαού που απαιτεί να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να ληφθούν μέτρα προστασίας της ζωής του λαού. 

Οι συγκεντρωμένοι μετά από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, κατευθύνθηκαν με πορεία προς τα γραφεία του ΟΣΕ, στο Μεταξουργείο. Ο όγκος της πορείας ήταν τόσο μεγάλος που όταν η κεφαλή έφτασε στη Μάρνη στον ΟΣΕ, η ουρά βρισκόταν ακόμη στο Σύνταγμα.

Μεγάλη ήταν και η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Η πορεία κάλυψε όλη τη λεωφόρο Νίκης, χωρίς να έχει μπει όλη η πορεία από την Αριστοτέλους.

Το ποτάμι των διαδηλωτών έφτασε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου φωνάζοντας «Δεν είναι ατυχία ούτε κακιά στιγμή, είναι το κέρδος πάνω απ’ ζωή», είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα. 

«Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή. Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», αναγράφει το πανό των εργατικών σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...