Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το έγκλημα στα Τέμπη

Αρχίζει να γεμίζει το Σύνταγμα από χιλιάδες διαδηλωτές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες με μικρά παιδιά, εργαζόμενοι κάτω από τα πανό των συνδικάτων τους, φοιτητές, μαθητές, συρρέουν μαζικά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν ότι δεν θα επιτρέψουν να συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. 

«Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί. Σύγχρονες ασφαλείς φθηνές μαζικές μεταφορές για το λαό. Κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους». Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα που βρίσκεται γραμμένο στην πλάτη της εξέδρας δίνει το στίγμα της κινητοποίησης. 

«Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά» και «οι ρόδες της ανάπτυξης βαφτήκανε με αίμα, ποτέ δε θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα», βροντοφωνάζουν οι φοιτητικοί σύλλογοι που φτάνουν τώρα στο Σύνταγμα.

Από πίσω και οι μαθητές με το πανό της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας να δηλώνει απερίφραστα, ότι «στους δρόμους του αγώνα κερδίζει η ζωή». Και στη συνέχεια οι γονείς, τα σωματεία των εκπαιδευτικών και των καλλιτεχνών, η ΟΓΕ, συνταξιούχοι, μαζικοί φορείς της Α’ Αθήνας, το Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Αττικής – Λαυρίου.

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», «Σήψη και μπόχα το σύστημα εκπέμπει, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα Τέμπη», «Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία» και «Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», είναι μερικά από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...