Μεικτό Ορκωτό Εφετείο: Συνεχίζεται η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβρη του 2018 στη Ρόδο
Φώτο Αρχείου / Δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβρη του 2018 στη Ρόδο / Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβρη του 2018 στη Ρόδο.

Η δίκη, μετά από δύο συνεδριάσεις που δεν προχώρησαν στην ακροαματική διαδικασία, εκτιμάται ότι σήμερα θα ξεκινήσει με τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων οπότε και το δικαστήριο θα καλέσει στο βήμα τους γονείς της φοιτήτριας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δύο κατηγορουμένων.

Η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φλεβάρη με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής καθώς ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...