Μια αφίσα που κρατά ζωντανή την ιστορία μέχρι σήμερα

logo ΚΚΕ- Οικονομική εξόρμηση

Το alt.gr δημοσιεύει μια από τις αφίσες που έχουν εκδοθεί με αφορμή την δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και δίνει απάντηση στον αντιδραστικό νόμο.

Γιατί όπως είναι γνωστό το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το νόμο Ν.4304/2014, που ψηφίστηκε το 2014 από την κυβέρνηση των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επίσης στη συνέχεια δεν τον κατήργησε. Όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ αντιπαλεύει αυτόν το νόμο. Το ΚΚΕ, στηριγμένο στις ίδιες τις παραδόσεις, αξίες και την πείρα του λαού μας, αρνείται να δώσει στις αρχές τα ονόματα των μελών, οπαδών και φίλων του, που το ενισχύουν και μάλιστα αρκετοί από το υστέρημά τους. Αυτή η υπερήφανη και αταλάντευτη στάση του Κόμματός μας, που εκφράζει ηθικές αξίες και μαχητικότητα, επιβραβεύεται σήμερα από τους ανθρώπους του μόχθου.

Αντλούμε δύναμη και θάρρος από τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους, που, με την προσφορά τους και τα λιτά αλλά τόσο συγκινητικά και θαρραλέα λόγια, απευθύνονται και επώνυμα καθημερινά στο Κόμμα, γράφοντας: «Μπράβο στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, των αλύγιστων της ταξικής πάλης, που δεν δίνει τα ονόματα και τα στοιχεία μας, που δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς…». Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις, που έχουν ως στόχο να βάλουν δυσκολίες στη δράση του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ άντεξε σε όλη την εκατοντάχρονη και πλέον ιστορική διαδρομή του, γιατί στηρίζεται στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...