Μόνο περισσότερη οργή και αγανάκτηση προκαλεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις πυρόπληκτες περιοχές

EUROKINISSI

Σε σχόλιο για την επίσκεψη και τις δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής:

«Μόνο περισσότερη οργή κι αγανάκτηση -από αυτή που ήδη υπάρχει στους κατοίκους και πληγέντες της Ανατολικής Αττικής- μπορεί να προκαλέσει η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή και κυρίως οι δηλώσεις του για τις περιορισμένες ζημιές.

Πραγματικά είναι άξιο απορίας που πήγε και τι επισκέφτηκε ο κύριος Μητσοτάκης για να παρουσιάζει αυτή τη μαγική εικόνα. Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής, που είδαν για μια ακόμη αφορά τις περιουσίες τους να καίγονται, που έψαχναν πυροσβέστες και έπεφταν πάνω σε περιπολικά, που προσπαθούν με τις δικές τους δυνάμεις να καθαρίσουν τα σπίτια τους, έχουν τελείως διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη στην Ανατολική Αττική.

Από την οργή όλων αυτών δεν πρόκειται να γλιτώσει ούτε ο κύριος Μητσοτάκης και η σημερινή κυβέρνηση, ούτε όσοι ακόμη έχουν συνδιαμορφώσει αυτή την πολιτική της συμφοράς και της καταστροφής για το λαό».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...