Μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται, όταν «πιάνονται στα πράσα», οι κυνικές πολιτικές όμως ζουν και βασιλεύουν

Δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε σχόλιό του για την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι μνημείο κυνισμού, που δείχνει πως αντιλαμβάνονται οι κυβερνήσεις τα προβλήματα του λαού. Και μπορεί οι κυνικοί υπουργοί να αποπέμπονται, όταν “πιάνονται στα πράσα”, οι κυνικές πολιτικές, όμως, ζουν και βασιλεύουν».

Ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός παραιτήθηκε όταν έγινε έγινε γνωστό ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σπάρτη στη διάρκεια σύσκεψης όπου συμμετείχαν ο ίδιος, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και άλλοι, ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υφυπουργός της ΝΔ Πέτρος Δούκας – σύμφωνα με video – λέει: «Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία με τις φωτιές τότε, έτσι είχαμε πάρει τις εκλογές το 2007, είχαμε κατέβει με τσάντες και αποζημιώναμε… κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι». 

«Από τότε έχετε μείνει στην Ιστρία για αυτά τα οποία κάνατε εκεί» ανάφερε ο Σπήλιος Λιβανός απευθυνόμενος στο Π. Δούκα.  

Μετά από αυτό ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του δημάρχου Σπάρτης. Ο Σπ. Λιβανός παραδέχτηκε ότι έπρεπε να αντιδράσει δαφορετικά και παραιτήθηκε.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...