Μουρμάνσκ: Βομβαρδιστικά Su-24M του Βόρειου Στόλου σε άσκηση

Βομβαρδιστικό Sukhoi (SU-24MR) - Πολεμική Αεροπορία Ρωσικής Ομοσπονδίας
Φώτο Αρχείου / Βομβαρδιστικό Sukhoi (SU-24MR) – Πολεμική Αεροπορία Ρωσικής Ομοσπονδίας / Πηγή: Russian air force

Τα πληρώματα των βομβαρδιστικών πρώτης γραμμής Su-24M του χωριστού σμήνους του Βόρειου Στόλου και του σχηματισμού αεροπορικής άμυνας έκαναν επιθέσεις πυραύλων και βομβών σε στόχους που προσομοιώνουν πλοία, θέσεις διοίκησης, οχυρώσεις μηχανικής και θωρακισμένα οχήματα στην ακτή της χερσονήσου Κόλα (περιοχή Μούρμανσκ).

Χρησιμοποιώντας δεδομένα προσδιορισμού στόχου, τα βομβαρδιστικά εκτόξευσαν πυραύλους αέρα-εδάφους υψηλής ακρίβειας, εξασκήθηκαν στους βομβαρδισμούς, καθώς και πυροδότησαν πυραύλους χωρίς καθοδήγηση στο πεδίο βολής Lumbovsky.

Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με τα αντικειμενικά στοιχεία ελέγχου, ο βομβαρδισμός επίγειων στόχων πραγματοποιήθηκε με δεδομένη ακρίβεια. Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο εκπαίδευσης μάχης και αποσκοπούσαν στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των πιλότων του Βόρειου Στόλου κατά την εκτέλεση εργασιών εκπαίδευσης μάχης χρησιμοποιώντας όπλα μάχης. Πέντε βομβαρδιστικά Su-24M συμμετείχαν στις πτήσεις.

Πηγή: Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...