Ν. Αμπατιέλος: Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του λαού από την κακοκαιρία

Δεν είναι δυνατόν να τρέμει το φυλλοκάρδι του λαού με ένα χιόνι τον 21ο αιώνα, ούτε να ακούει τους μετεωρολόγους και να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να ανάψει τη θέρμανση εξαιτίας της εκτίναξης των τιμών των καυσίμων που έχουν προκαλέσει όλες οι κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε εκπομπή του «Open».

Ο Ν. Αμπατιέλος κάλεσε κυβέρνηση, περιφέρειες και δήμους να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, άμεσα, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού. Την ίδια ώρα στηλίτευσε την πρακτική της κυβέρνησης που περιμένει να λυθούν όλα τα προβλήματα από τα μηνύματα του «112», επιρρίπτοντας στο λαό την γνωστή ατομική ευθύνη.

Υπενθύμισε ότι από χθες το Συνδικάτο Επισιτισμού έχει ζητήσει να απαγορευτούν οι διανομές, ενώ χθες το πρωί στην COSCO, όπου ο αέρας έριξε ένα κοντέινερ, η εργοδοσία κρατούσε εκεί τους εργαζόμενους να δουλεύουν και μόνο μετά τη δυναμική παρέμβαση του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ σταμάτησαν οι εργασίες αποδεικνύοντας στην πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Όσον αφορά την επικείμενη εκλογική μάχη, ο Ν. Αμπατιέλος παρατήρησε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάσχουν από… πρωτοτυπία στους καυγάδες που στήνουν για να εγκλωβίσουν το λαό, για να κρύψουν στις πραγματικότητα τις συγκλίσεις τους. Κάλεσε τον λαό να κοιτάξει τα δικά του συμφέροντα, και να πάρει τη ζωή στα χέρια του, με πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...