Ν. Καραθανασόπουλος: Να δυναμώσει το ΚΚΕ για αποτελεσματικούς αγώνες όπως στην COSCO

καραθανασόπουλος κκε

Να δυναμώσει το αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική που είναι το ΚΚΕ και να μειωθεί η δύναμη των κομμάτων που ασκούν διακυβέρνηση, τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο «ΑΝΤ1». 

Σημείωσε πως σταθερές κυβερνήσεις είχε η χώρα όλα τα προηγούμενα χρόνια και αποτέλεσαν ένα εργαλείο για να επιδεινωθεί περαιτέρω η θέση του λαού. Πρόσθεσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπορούν να συνεργαστούν καθώς συμφωνούν στα στρατηγικά ζητήματα και για αυτό από κοινού ψήφισαν βασικά νομοσχέδια όπως για το Ελληνικό, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας κλπ. 

Όπως είπε η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα συμβάλει στην ανάπτυξη αποτελεσματικών αγώνων όπως έγινε στην COSCO που οι εργαζόμενοι πέτυχαν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Χαρακτήρισε κάλπικες τις προεκλογικές εξαγγελίες για τους μισθούς αφού διατηρείται το νομοθετικό πλαίσιο που αναπαράγει μια φτηνή εργατική δύναμη χωρίς δικαιώματα. Ειδικά για τους νέους οι εξαγγελίες είναι προσβλητικές και επίσης στέλνουν πελάτες στις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...